Onze diensten - Hillewaere Hypotheken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Leningsvoorstel op maat

Afgetoets bij diverse kredietverstrekers

Uw zoektocht naar de goedkoopste rentevoet is niet altijd de juiste weg naar het beste krediet. Bij Hillewaere Hypotheken doen we het daarom anders.

Wij vertrekken vanuit uw persoonlijke situatie en gaan zo op zoek naar een krediet op maat van uw leven. We vergelijken leningen bij verschillende maatschappijen, aan diverse soorten rentevoeten en manieren van terugbetaling.

We bundelen deze informatie in een duidelijk, objectief overzicht en helpen u nadien in uw keuze voor de beste optie, die voldoet aan uw behoeftes en aan het meest gunstige tarief.

- Hillewaere Hypotheken
Overweging - Hillewaere Hypotheken

Bijhorende verzekering

Via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Vele kredietverstrekkers geven een scherpe rentevoet, maar compenseren die met een dure overlijdensdekking of brandverzekering. Bij Hillewaere Hypotheken doen we dat niet.

Via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die de bijhorende verzekeringen bij verschillende maatschappijen vergelijkt, kunnen we u ook op dat vlak het meest optimale voorstel voorleggen. Het totale kostenplaatje zal op die manier beduidend lager liggen.

Het bulletkrediet

Een methode uniek voor kredietmakelaars

In tegenstelling tot vele andere kredietverstrekkers, kunnen we bij Hillewaere Hypotheken een extra afbetalings-methode aanreiken: het bulletkrediet.

Bij deze vorm van krediet, gekoppeld aan een pensioenverzekeringscontract, betaalt u gedurende de looptijd enkel rente. Pas op het einde dient u ook het kapitaaldeel terug te betalen. Zo kan u nu al gebruik maken van kapitaal dat pas later ter beschikking komt.

- Hillewaere Hypotheken

©2021, Hillewaere Hypotheken. Alle rechten voorbehouden

FSMA nr. 104065 A | RPR Turnhout 0891.695.561