Over ons - Hillewaere Hypotheken

Persoonlijk contact en expertise, wij ontzorgen u op elk vlak

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden op het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Herman Verbruggen - Hillewaere Hypotheken
Hillewaere Groep logo - Hillewaere Hypotheken

Hillewaere Hypotheken is een financieel adviesverlenende bedrijfstak binnen de Hillewaere Groep. Deze laatste telt 4 bedrijfsdevisies met elk hun eigen specialisatie. Tezamen servicen wij een groot netwerk aan klanten voor wie wij dag na dag het beste van onszelf geven.

Waarom Hillewaere Hypotheken?

Uw zoektocht naar de goedkoopste rentevoet is niet altijd de juiste weg naar het beste krediet. Bij Hillewaere Hypotheken doen we het daarom anders.

Wij vertrekken vanuit uw persoonlijke situatie en gaan zo op zoek naar naar een krediet op maat van uw leven. We vergelijken de leningen bij verschillende maatschappijen, aan diverse soorten rentevoeten en manieren van terugbetaling.

We bundelen deze informatie in een duidelijk, objectief overzicht en helpen u nadien in uw keuze voor de beste optie, die voldoet aan uw behoeftes en aan het meest gunstige tarief.

Vele kredietverstrekkers geven een scherpe rentevoet, maar compenseren die met een dure overlijdensdekking of brandverzekering. Bij Hillewaere Hypotheken doen we dat niet.

Via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die de bijhorende verzekeringen bij verschillende maatschappijen vergelijkt, kunnen we u ook op dat vlak het meest optimale voorstel voorleggen. Het totale kostenplaatje zal op die manier beduidend lager liggen.

In tegenstelling tot vele andere kredietverstrekkers, kunnen we bij Hillewaere Hypotheken een extra afbetalingsmethode aanreiken: het bulletkrediet.

Bij deze vorm van krediet, gekoppeld aan een pensioenverzekeringscontract, betaalt u gedurende de looptijd enkel rente. Pas op het einde dient u ook het kapitaaldeel terug te betalen. Zo kan u nu al gebruik maken van kapitaal dat pas later ter beschikking komt.

©2021, Hillewaere Hypotheken. Alle rechten voorbehouden

FSMA nr. 104065 A | RPR Turnhout 0891.695.561